AGAUR, Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Programa Indústria del Coneixement - Ajuts Llavor per a projectes innovadors amb potencial d'incorporació al sector productiu

Objeto del programa

El finançament de projectes d'innovació que es trobin a les fases 1 i 2 dins l'escala de maduresa tecnològica per a la valorització de coneixement amb potencial d'incorporació al sector productiu. Els projectes han d'estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips), i a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l'anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte o a altres activitats similars que s'englobin dins d'aquestes fases.

Beneficiarios de la ayuda

Els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat principal la recerca i que tinguin seu a Catalunya o hi desenvolupin tota o part de l'activitat de recerca.

Plazo de solicitud

Convocatòria pendent de publicació.

Más información

  • Convocatòria: RESOLUCIÓ EMC/2329/2016, de 18 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria d'Indústria del Coneixement per a l'any 2016 (Llavor i Producte). (DOGC Núm 7231 - 21.10.2016 )
  • Bases: RESOLUCIÓ EMC/2324/2016, de 17 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores d'Indústria del Coneixement (DOGC Núm. 7230 - 20.10.2016)

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.