Parc Científic i Tecnològic Orbital.40

KauTic40

Objeto del programa

KauTic40 és un programa d’incubació per a projectes emprenedors en l’àmbit de les TIC, que fomenta i impulsa l’activitat empresarial mitjançant la combinació de formació especialista, un pla d’acompanyament d’experts del sector i allotjament.

Beneficiarios de la ayuda

Persones emprenedores o empresàries del sector de les TIC que es trobin en fase de maduració de la seva idea de negoci o en el seu primer any com empresa creada. Es donarà preferència a projectes en fase beta.

Descripción

El programa d’incubació, durant 9 mesos, ofereix al participant un entorn de capacitació bàsica i acompanyament personalitzat, adaptat a les necessitats del seu projecte.

Per complementar les habilitats professionals, amb l’objectiu de reduir els riscos que tot procés emprenedor té, i per tal d’alternar la formació tradicional, es proposa una metodologia pròpia, basada en un model de Creació i Gestió Empresarial Contrastat, que combina quatre etapes:

  • Pre-Incubació: Conèixer les necessitats del projecte i dissenyar el pla d’accions a executar, durant els següents mesos amb l’ajuda d’un assessor.
  • Incubació I: Analitzar la viabilitat del projecte mitjançant tècniques per definir, enfocar i determinar el model de negoci, i elaborar el pla de negoci.
  • Incubació II: Facilitar i guiar als projectes en el seu procés d’implantació, operació i desenvolupament, en el cas que estiguin prou madurs per fer front a aquest procés.
  • Post-Incubació: Suport i seguiment a l’emprenedor amb la finalitat de cercar l’espai del seu projecte en el mercat.

Plazo de solicitud

Fins el 29 d'abril de 2019.

Más información

KauTic40 - Bases 6a edició

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.