AGAUR, Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Ajuts pràcticum Odisseu

Objeto del programa

Incentivar l'estada de joves universitaris en pràctiques acadèmiques externes remunerades en empreses situades en territoris rurals.

Les pràctiques tindran una durada mínima de 300 hores, i s'hauran de desenvolupar durant el curs acadèmic que prevegi la convocatòria.

Beneficiarios de la ayuda

  • Empreses o institucions que tinguin el lloc de treball situat en municipis rurals i vulguin acollir en pràctiques joves universitaris que cursin un títol oficial de grau o màster als centres del sistema universitari de Catalunya durant el curs acadèmic que prevegi la convocatòria corresponent.
  • Els estudiants que participin al pràcticum Odisseu hauran d'estar, durant el curs que prevegi la convocatòria, en estudis oficials de grau o màster d'una universitat del sistema universitari de Catalunya i haver superat un mínim del 50% dels crèdits de la titulació, en el cas d'estudis de grau, en el moment de sol·licitar les pràctiques. 

Plazo de solicitud

  • Empreses i/o institucions: El termini de presentació d’ofertes de pràctiques finalitza el 17 de març de 2021.
  • Estudiants: El termini de presentació de candidatures finalitza el 19 d’abril de 2021.
  • El termini per realitzar les pràctiques en empresa finalitza a la fi del curs acadèmic, aproximadament el 15 de setembre de 2021.

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.