TecnoCampus Mataró-Maresme

ReimagineTextile

Objeto del programa

Reimagine Textile és un programa d’alt rendiment d’acompanyament en el procés de transformació d’idees de negoci del sector tèxtil i moda en projectes reals d’empresa, subvencionat per la Fundació Tecnocampus, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Té com a objectiu acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica i el llançament a mercat dels seus productes. 

S’entendrà component innovador en un projecte quan pugui incorporar:

  • teixits innovadors o tècnics que millorin les propostes de moda existents
  • innovació en el disseny de la moda: com per exemple productes que permetin tenir dos usos diferents( ús per vestir i ús com a producte de la llar)
  • la combinació de tecnologia i moda
en el segments de moda de vestir, complements, l’esport i la llar.

Beneficiarios de la ayuda

Eemprenedors/res o empreses de recent creació (fins a 3 anys de vida) del territori, que tinguin una idea de negoci en el sector tèxtil (moda de vestir, esport, complements o llar) i que estiguin disposats a incorporar un component innovador i/o tecnologia al projecte. L’equip ha de comptar com a mínim amb una persona a temps complet dedicada al projecte. 

Descripción

Reimagine Textile s’ha concebut en dues fases:

  • Fase1) els equips emprenedors participaran en sessions i workshops impartits per mentors i emprenedors d’èxit del sector, per convertir la idea de negoci en una proposta de valor i descobrir com encaixa en el mercat. Al final de la primera fase, els emprenedors hauran de presentar la seva proposta a un comitè d’avaluació, que seleccionarà els cinc projectes finalistes, que accediran a la segona fase del programa. 
  • Fase2) Els emprenedors rebran acompanyament de forma personalitzada per al llançament del seu projecte al mercat.
El programa es desenvoluparà entre els mesos de juny a novembre  de 2018 i, en el seu transcurs, els participants disposaran d’un espai d’ús compartit a les instal·lacions del Tecnocampus per treballar el projecte.

Plazo de solicitud

25 de març de 2019.

Más información

Web Tecnocampus - Reimagine Textile - Bases

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.