Cambra de Comerç de Barcelona

Programa Pla Internacional de Promoció - Ajuts a empreses PIMES exportadores i/o potencialment exportadores per participar a la fira COMPAMED DÜSSELDORF 2019

Objeto del programa

Promoure la participació en el programa “Pla Internacional de Promoció” en la missió comercial a la fira COMPAMED DÜSSELDORF 2019, entre els dies 15 i 24 de novembre de 2019 dirigida principalment a empreses dels sectors de l'equipament mèdic amb interès comercial a Alemanya, valorant-se la viabilitat d'altres sectors.

L'objectiu de la convocatòria és la selecció d'operacions realitzades per les PIMES que contribueixin a promoure la seva internacionalització i millorar la competitivitat, amb l'objectiu de millorar la propensió a exportar i la base exportadora de l'economia espanyola, diversificar els mercats destí de les exportacions espanyoles i incrementar la competitivitat de l'economia espanyola per impulsar España com destí d'inversió.

Beneficiarios de la ayuda

PIMES, micropimes i autònoms de la Comunitat Autònoma de Catalunya. El nombre màxim d'empreses beneficiàries serà de quatre.

Plazo de solicitud

Del 4 de setembre a l'11 d'octubre de 2019.

Más información

ANUNCI sobre convocatòria d’ajuts a empreses PIMES exportadores i/o potencialment exportadores de Catalunya per participar en el programa Pla internacional de promoció. (DOGC Núm. 7952 - 03/09/2019

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.