Missió dels 4 Motors per a Europa al sud dels Països Baixos (Inscripcions fins al 15 de gener)

Descripción

Les regions de Brabant (Eindhoven) i South Holland (Rotterdam), situades al centre logístic d’Europa, són referents europeus en tecnologia i innovació, amb expertesa en els sectors de mobilitat sostenible i intel·ligent, manufactura avançada i materials. Brabant compta amb el Brabant Mobility Cluster, referent en innovació tecnològica, i un dels seus pols de rellevància és la fàbrica de Tesla a Tilburg. Així mateix, es podrà participar a la conferència The Future of Charging, enfocada a les infraestructures de càrrega elèctrica, a Eindhoven.

L'objectiu de l'acte és conèixer de primera mà els ecosistemes d'e-mobility  i life sciences de la regió a la vegada que potencies les relacions empresarials tant amb els participants dels 4 Motors com amb les empreses del sud dels Països Baixos.

D'interès per empreses i/o entitats de l’àmbit de life sciences i/o e-mobility, especialment si estan relacionada amb els següents sub-sectors:

  • E-mobility  (components, enginyeries, utillatges, smart mobility, infrastructura de càrrega, vehicle connectat i autònom)
  • Tecnologies mèdiques (medical devices, e-health, biotecnologia, salut mental)

Fecha de celebración

Del 18 de febrero de 2019 hasta 20 de febrero de 2019

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.