La Generalitat autoritza a Avançsa a entrar en el capital social de Neos Surgery

19 de marzo de 2020 Noticias

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat autoritzar Avançsa, empresa de promoció i localització industrial de Catalunya depenent del Departament d’Empresa i Coneixement, a participar en el capital social de Neos Surgery, una companyia que es dedica al desenvolupament i a la comercialització de dispositius mèdics de cirurgia cranial i espinal.

Aquesta actuació s’emmarca en la línia de finançament Innova Global, que fomenta iniciatives d’innovació empresarial amb alt potencial de creixement a Catalunya i vocació internacional.

NEOS Surgery és una empresa tecnològica innovadora amb oficines al Parc Tecnològic de Vallès (Cerdanyola) i Sant Sebastià, dedicada a el desenvolupament, fabricació i comercialització de dispositius mèdics en el camp de la neurocirurgia, la columna vertebral i altres camps quirúrgics. L'empresa es caracteritza per participar contínuament en projectes de R + D sostenibles en col·laboració amb tercers.

Avançsa té com a objectiu fomentar i desenvolupar el creixement i la consolidació d’empreses que aportin valor afegit i diferenciació, que siguin sostenibles i creïn llocs de treball. L’entitat s’encarrega de donar suport tècnic, administratiu i econòmic a aquestes empreses i participa, com a soci minoritari, en projectes empresarials estratègics i viables econòmicament.

Notícies relacionades

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.