Nous socis seleccionats pel Banc Europeu d'Inversions (BEI) injectaran 2'5 MM € en Ability Pharma

23 de marzo de 2020 Noticias

Ability Pharma rebrà 2,5 milions d'euros de nous inversors seleccionats pel Banc Europeu d'Inversions (BEI) en el marc de la nova convocatòria de el programa Horizon Europe. Aquesta iniciativa de la Comissió Europea és la successora de el programa Horizon 2020 i té com a principal novetat que, a més de subvencions, incorpora operacions de capital.

El BEI no invertirà directament en la start up, sinó que realitzarà una negociació paral·lela amb un grup d'inversors qualificats i business angels. Els drets polítics es pactaran prèviament, però els inversors s'incorporaran a l'accionariat com qualsevol altre soci.

Les aportació es destinaran per iniciar un nou assaig clínic en fase II del compost antitumoral ABTL0812 en càncer pancreàtic en combinació amb un altre medicament. L'estudi inclourà centres líders a Espanya, França, Israel i altres centres europeus. Actualment, aquest compost té altres assajos clínics en marxa en indicacions com càncer d'endometri o de pulmó. "El càncer pancreàtic és una malaltia amb una important necessitat mèdica no coberta: només el 15% dels pacients sobreviu durant els primers sis mesos", comenten fonts de la companyia. (Font: Capital-Riesgo es

AbilityPharma (Ability Pharmaceuticals, SL) és una companyia biofarmacèutica especialitzada en el desenvolupament de fàrmacs oncològics. Fundada el 2009 per Carles Domènech, disposa de centres de treball al Parc Tecnològic de Vallès i el Parc de Recerca de la UAB de Cerdanyola del Vallès.

Notícies relacionades

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.