El grup britànic Gamma Communications tanca la compra de Voz Telecom

20 de abril de 2020 Noticias

VozTelecom ha fet públic que la companyia Gamma Communications plc ( "Gamma"), líder en serveis de comunicacions per al segment empresarial que opera al Regne Unit i els Països Baixos, ha tancat la compra de el Grup VozTelecom. La companyia britànica s'ha fet amb el 94,90% del capital de VozTelecom un cop ha finalitzat el període d'acceptació de l'oferta voluntària llançada el passat 18 febrer, adquirint un total de 4.355.461 accions de la Societat per un import de 19 , 2 milions d'euros. Després de l'adquisició, l'equip directiu actual de VozTelecom liderat pel seu conseller delegat i cofundador Xavier Casajoana, seguirà al capdavant de la companyia.

Gamma és una companyia cotitzada en l'AIM (London's alternative investment market), des del 2014 que en l'exercici 2019 va registrar una facturació anual de 375 milions i un ebitda de 72 milions d'euros. Amb aquesta operació, Gamma compleix amb una important fita en la seva estratègia d'expansió a Europa, després d'identificar el mercat espanyol com a clau i després d'haver realitzat la seva primera operació d'expansió amb la compra de DeanOne a Holanda a finals de l'2018. El passat mes de març Gamma va formalitzar també la compra de Exactive al Regne Unit, una companyia especialitzada en comunicacions unificades en entorns Microsoft.

VozTelecom és una companyia especialista en comunicacions cloud i líder en telefonia IP dins el segment de la petita i mitjana empresa a Espanya. Des del seu naixement el 2003, ha liderat la migració dels sistemes de telefonia i comunicacions cap al "cloud" al nostre país, oferint els seus serveis a través d'un canal de distribució especialitzat i present en tot el territori nacional. L'empresa té seus al Parc Tecnològic de Vallès (Cerdanyola), Madrid, Sevilla, Sant Sebastià i Tetuan (Marroc). (Llegir nota de premsa completa)

Leer noticia en castellano

Notícies relacionades:

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.