Cambra Sabadell s’afegeix a la campanya #QueCapEmpresaTanqui de les cambres catalanes

4 de mayo de 2020 Noticias

La Cambra de Comerç de Sabadell s’ha afegit a la campanya #QueCapEmpresaTanqui de les cambres de comerç catalanes. Les 13 Cambres, com a entitats al servei del teixit empresarial, han unit esforços amb l’objectiu clar d’aconseguir que cap empresa tanqui per manca d’informació, de suport o perquè tingui dificultats per accedir a ajuts o a d’altres recursos.

Des de l’inici de la crisi per la COVID-19, la Cambra de Comerç de Sabadell ha posat a disposició d’autònoms, empreses i emprenedors un canal d’informació, a través de la seva web, on consultar les publicacions oficials de les Administracions, els ajuts i mesures econòmiques disponibles i d’altres novetats arran de la situació ocasionada per la pandèmia del coronavirus. Per altra banda, també s’inclouen recursos i alternatives per afavorir el teletreball i tot allò que suposi apostar per la digitalització de les empreses i els comerços.

Així mateix també s’ha posat en marxa un servei d’assessorament personalitzat per a empreses i autònoms que vulguin adreçar-se a la Cambra i fer arribar consultes concretes relacionades amb la viabilitat i continuïtat del seu negoci. S’hi poden fer arribar qüestions que tinguin a veure amb nova legalitat i normativa, opcions disponibles en matèria de finançament, el pagament d’impostos i d’altres obligacions, etc.

L’assessorament personalitzat per la COVID-19 que ofereix la Cambra és gratuït per a les empreses Preferents del Club Cambra Sabadell.

Amb tot es pretén donar respostes i opcions al teixit empresarial i #QueCapEmpresaTanqui.

Leer noticia en castellano

Notícies relacionades:

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.