Procer, Assessoria Fiscal i Comptable compleix 35 anys

29 de mayo de 2020 Noticias

El proper dilluns 1 de juny, Procer, Assessoria Fiscal i Comptable complirà 35 anys des de que va obrir les portes de l’oficina de l l’Avinguda Catalunya de Cerdanyola del Vallès.

Francisco Hidalgo, actual director de l’empresa, fa un balanç molt satisfactori d’una trajectòria en que l’empresa ha sabut superar fins a tres grans crisis globals: la de la postguerra del Golf (1989-93); la financera (2008-10) i l'actual sociosanitària deguda a la Covid19. 

I és en moments com aquests que la direcció de Procer vol recordar i agrair la dedicació de tots i cadascun d’aquells que hi han col·laborat a llarg de tots aquests anys. Advocats, comptables, administradors concursals, auditors... així com auxiliars i personal de suport han contribuït amb el seu treball a millorar dia a dia la qualitat i el ventall dels serveis prestats, d’acord amb els canvis socials, econòmics i/o tecnològics viscuts per, finalment, poder satisfer les necessitats dels clients facilitant-los la gestió i contribuint a maximitzar els seus resultats.

Si el propòsit d’una empresa d’èxit és tirar endavant, millorar i assolir la satisfacció dels seus clients, podem afirmar que Procer l’ha assolit. Des de 30Virtual / Vallès Empresa us enviem la nostra més sincera felicitació en aquest 35è aniversari!

Leer noticia en castellano

Notícia relacionada:
Línia de suport de Procer Assessoria a empresaris i autònoms afectats per la crisi del coronavirus 

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.