La Cambra de Sabadell amplia l’oferta de cursos gratuïts per a joves amb un nou catàleg de prop de 250 cursos online

3 de julio de 2020 Noticias

La Cambra de Comerç de Sabadell ha publicat un nou catàleg de cursos online gratuïts adreçats a joves d’entre 16 i 29 anys. La nova oferta formativa s’emmarca dins del Programa PICE de les Cambres de Comerç i complementa i amplia la modalitat presencial, per respondre a la nova realitat generada arran de la pandèmia per la COVID-19. Qualsevol jove, menor de 30 anys que no estigui ni estudiant ni treballant, pot beneficiar-se d’aquests cursos gratuïts. Només cal estar donat d’alta prèviament a Garantia Juvenil i en cas de no estar-hi la Cambra dona suport en aquest tràmit.

L’aposta de l’entitat per aquesta modalitat online és clara ja que el catàleg arriba gairebé als 250 cursos de famílies professionals tan demandades actualment com les competències digitals, la informàtica i les comunicacions, l’àmbit sanitari, la seguretat alimentària o el medi ambient, entre d’altres.

Cambra Sabadell facilita, doncs, l’accés dels joves al mercat de treball per la via de la contractació o l’emprenedoria, ja que ofereix orientació vocacional, itineraris formatius personalitzats i suport per part d’un tutor. En finalitzar l’acció formativa el participant rebrà un diploma acreditatiu emès per la Cámara de España i el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Des de l’any 2015 la Cambra de Comerç de Sabadell participa en el Programa PICE de formació i inserció laboral per a joves, impulsat per les Cambres de Comerç, oferint cursos en funció de les demandes de contractació, ajuts a les empreses que incorporen participants del programa i organitzant fires i esdeveniments relacionats amb l’ocupació juvenil.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.