Fundació Catalònia Creactiva, primera entitat sense ànim de lucre de l’estat espanyol amb certificació “Global Safe Site”

15 de julio de 2020 Noticias

La Fundació Catalònia Creactiva ha estat la primera sense ànim de lucre a Catalunya i a l’estat espanyol que ha obtingut la certificació “Global Safe Site” de Bureau Veritas, que acredita que els seus centres compleixen amb les directrius establertes des del Ministeri de Sanitat per minimitzar els riscos derivats de la Covid-19

Aquesta certificació abasta les tres principals àrees d'actuació de sector: persones, processos i instal·lacions. L'operativa consisteix a identificar les diferents variables a analitzar en cada cas i avaluar la desinfecció, seguretat i higiene, segons la legislació vigent, a més de realitzar les anàlisis en les diferents superfícies per determinar la presència de l'COVID-19. Es valida el compliment de tots els punts establerts a la legislació vigent d'aplicació.

La certificació de Bureau Veritas, Global Safe Site s'atorga als establiments que compleixin amb els requisits establerts, garantint el seguiment dels protocols de desinfecció i neteja, i la implantació de les mesures de seguretat pertinents.

Catalònia Fundació Creactiva: La Fundació Privada pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalonia, amb seu a Cerdanyola del Vallès, va ser creada El 1976 i té com objectius, entre d’altres, col·laborar en la promoció, creació i gestió de serveis dirigits a persones amb discapacitat Intel·lectual que tendeixin a implementar una intervenció integradora,  normalitzadora i que proporcionin  a aquestes persones una millor qualitat de vida.
L'entitat inclou dues entitats sense ànim de lucre; la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia, encaminades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social. Aquesta atenció es realitza a través de la gestió de centres i serveis. Actualment, compta amb 19 centres ubicats a les comarques del Vallès Occidental i Maresme, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball amb una oferta global de més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.