Neix incasolsolars.cat, el nou portal comercial de l’INCASÒL

16 de julio de 2020 Noticias

L’Institut Català del Sol (INCASÒL) estrena el seu nou portal comercial incasolsolars.cat. El nou web aplega tota l’oferta disponible de terrenys industrials, comercials, terciaris, logístics, residencials i actius immobiliaris singulars.

L’objectiu és dinamitzar el mercat i posar-se al servei dels clients, facilitant la seva implantació. Incasolsolars.cat és també una nova eina per a mostrar l’INCASÒL com a empresa pública de la Generalitat de Catalunya que gestiona part dels seus actius immobiliaris.

L’INCASÒL compta amb actius repartits pel tot el territori de Catalunya. Actualment destaquen projectes disponibles com per exemple Can Sant Joan a Sant Cugat del Vallès, Riu Clar a Tarragona o Plans de la Sala a Sallent. Altres actuacions en producció dins l’àrea metropolitana de Barcelona són Els Joncs a Gavà i el PAU24 i SUD10 a Palau-Solità i Plegamans. I, en diferents fases de desenvolupament urbanístic, Els plans del Guardià a l’Alt Camp, el nou sector industrial d’Aiguaviva/Riudellots de la Selva o Torreblanca-4 Pilans a Lleida.

En el nou portal incasosolars.cat es pot consultar la disponibilitat dels terrenys, demanar informació, descarregar el full de sol·licitud de parcel·la i contactar directament amb l'equip comercial de l’INCASÒL. (veure nota de premsa

Leer artículo en castellano


Notícies relacionades:

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.