SENER i Tecnatom s'alien per desenvolupar l'Smart Digital Plant del futur per al gegant elèctric xinès SPIC

28 de julio de 2020 Noticias

Els grups espanyols d'enginyeria i tecnologia Tecnatom i SENER han estat elegits per la companyia elèctrica xinesa SPIC per dur a terme un projecte de digitalització denominat Smart Power Plant. A través d'aquest contracte, les dues companyies ajudaran a SPIC a implementar un nou model de disseny, construcció i operació de centrals de producció elèctrica que combinarà les sinergies de les diferents fases per optimitzar els terminis i els costos al llarg de tota la vida de la planta.

UGTC, filial de el gegant elèctric xinès SPIC, ha triat a les multinacionals espanyoles Tecnatom i SENER per posar en marxa un projecte anomenat Smart Power Plant, l'objectiu principal és l'optimització de temps i costos en totes les fases d'execució dels projectes de construcció de centrals elèctriques. Addicionalment, aquest projecte de digitalització també permetrà una millora en l'eficiència dels processos d'operació i manteniment de les plantes, incrementant la producció, la disponibilitat i reduint els costos.
Per Òscar Julià, director d'Innovació de SENER, "les tecnologies de digitalització aplicades a aquest projecte ens permetran seguir diferenciant com a empresa innovadora novament en l'àmbit d'energia. D'aquesta manera, volem contribuir a desenvolupar un nou concepte de planta de generació elèctrica per SPIC enfocat a la millora de la seva producció i disponibilitat, i a una reducció de l'OPEX ". (Veure nota de premsa completa

SENER és un grup multinacional d'enginyeria i tecnologia amb més de 60 anys d'història, present a les àrees de transport, aigua, medi ambient, processos, gas, generació elèctrica, aeroespacial, seguretat & defensa i naval. Amb presència a 18 països, té la seva seu catalana al Barcelona Synchrotron Park de Cerdanyola de Vallès (Barcelona)

Leer noticia en castellano

Notícia relacionada: El metro de Barcelona provarà el nou sistema de regulació de la ventilació basat en Intel·ligència Artificial de SENER 

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.