Alltech Spain ha obtingut el segell de PIME innovadora, que s'atorga a les empreses considerades innovadores en R+D+I

28 de agosto de 2020 Noticias

Alltech Spain, empresa especialitzada en oferir tecnologies d'avantguarda per a l'agricultura i la ramaderia amb seu catalana al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola), acaba d'obtenir el segell Pime Innovadora, distintiu que el Ministeri de Ciència i Innovació concedeix a les empreses en reconeixement a la valor de la seva capacitat per fer de la Recerca i el Desenvolupament de noves solucions i serveis innovadors el motor del seu negoci.

Aquest reconeixement del Ministeri és resultat de diversos projectes innovadors que Alltech Spain a dut a terme en els últims anys, com ara:

  • Noves estratègies de maneig i control per eliminar micotoxines en farratges
  • Noves estratègies nutricionals per millorar la productivitat de les truges reproductores i la seva progènie
  • Noves estratègies d'alimentació en vedells per eliminar els antibiòtics de les dietes
  • Formulacions proteiques d'alta assimilació que milloren la supervivència i vitalitat de les abelles
Aquest segell que atorga el Ministeri busca posar en valor i donar suport empreses que han realitzat activitats en l'àmbit de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació Tecnològica (R+D+I) durant els últims anys. L'obtenció d'aquest segell s'afegeix als certificats en Qualitat ISO 22000. Tots ells mostren el compromís de Alltech Spain, amb la creació de valor a través de solucions innovadores, eficients, sostenibles i de gran qualitat. (Veure nota de premsa

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.