Carles Domènech (Ability Pharma) a Planta Doce: Hi haurà recursos en salut, tot i que hem de veure si es generaran projectes de qualitat.

27 de agosto de 2020 Noticias

En l'edició del passat 30 de juliol, el diari econòmic del negoci de la salut Planta Doce va entrevistar a Carles Domènech, President Executiu d’AbilityPharma.

Per al conseller delegat de la biofarmecéutica catalana existeixen i existiran recursos financers interessats en el sector salut i que el gran repte per als inversors privats serà seleccionar molt bé els projectes en què valgui la pena participar-hi. En la seva opinió "no només s'ha d'invertir en noves malalties que van apareixent, sinó també en altres com les oncològiques, per exemple." (Llegir entrevista completa)

AbilityPharma (Ability Pharmaceuticals, SL) és una companyia biofarmacèutica especialitzada en el desenvolupament de fàrmacs oncològics. Fundada el 2009 per Carles Domènech, disposa de centres de treball al Parc Tecnològic de Vallès i el Parc de Recerca de la UAB de Cerdanyola del Vallès.

Leer noticia en castellano

Notícies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.