Eurecat participa en una xarxa de col·laboració per impulsar la ciberseguretat europea

10 de septiembre de 2020 Noticias

El centre tecnològic Eurecat participa en la xarxa de col·laboració SPARTA, que desenvoluparà i implementarà accions de cooperació en recerca i innovació per avançar en l’àmbit de la ciberseguretat europea, en àrees com la salut, l’energia, les finances, els transports i la indústria.

El projecte SPARTA té com a objectiu principal impulsar innovacions clau en aquest àmbit, subministrar els recursos necessaris per millorar i enfortir la ciberseguretat de la indústria europea i repensar la manera en què es realitza la innovació, la recerca i la formació en el sector de la ciberseguretat a la Unió Europea, a partir de la creació d’una xarxa de centres de referència en seguretat digital.

La Unitat d’IT&OT Security d’Eurecat desenvoluparà tasques per a l’aplicació d’intel·ligència artificial a la ciberseguretat, com la gestió intel·ligent dels incidents i les amenaces i la convergència de la seguretat física i lògica en el sector de l’automoció.

En el marc del projecte, es desenvoluparan quatre programes d’investigació i innovació que permetran oferir solucions avançades per cobrir els desafiaments emergents. Els àmbits de treball de SPARTA se centraran en necessitats humanes bàsiques, com la salut; les activitats econòmiques, l’energia, les finances i els transports; tecnologies, TIC i industrials, i en l’àmbit de l’administració electrònica i l’administració pública. (veure nota de premsa completa

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.