30Virtual, entitat col·laboradora d'Advanced Factories 2021

15 de septiembre de 2020 Noticias

30Virtual serem Supporting Partner de la propera edició d'Advanced Factories, el major esdeveniment sobre automatització industrial, robòtica i indústria 4.0 de país. L'esdeveniment celebra cinc anys consolidant-se com la cimera anual sobre innovació industrial i reunint a les empreses líders per impulsar la competitivitat de les seves plantes industrials, i 30Virtual no podíem faltar en aquesta edició, fonamental en la recuperació econòmica i la millora de la competitivitat de el sector industrial després de la difícil situació viscuda a causa de l'Covid-19.

Des 30Virtual us animem a participar activament en la trobada anual de la indústria 4.0 que, del 20 al 22 d'abril de 2021, reunirà al Centre de Convencions Internacional Barcelona de Barcelona (CCIB) als professionals de sector industrial amb l'objectiu d'apropar les tecnologies 4.0 a totes les plantes de producció per fer-les més productives.

Si voleu participar com a expositor a Advanced Factories, podeu informar aquí. I romaneu atents perquè aviat anunciarem com ser speaker a l'Industry 4.0 Congress.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.