30Virtual, entitat col·laboradora d'Advanced Factories 2021

15 de septiembre de 2020 Noticias

Actualitzat el 09/02/2021

30Virtual serem Supporting Partner de la propera edició d'Advanced Factories, el major esdeveniment sobre automatització industrial, robòtica i indústria 4.0 de país. L'esdeveniment celebra cinc anys consolidant-se com la cimera anual sobre innovació industrial i reunint a les empreses líders per impulsar la competitivitat de les seves plantes industrials, i 30Virtual no podíem faltar en aquesta edició, fonamental en la recuperació econòmica i la millora de la competitivitat de el sector industrial després de la difícil situació viscuda a causa de l'Covid-19.

Des 30Virtual us animem a participar activament en la trobada anual de la indústria 4.0 que, del 8 al 10 de juny de 2021, reunirà al Centre de Convencions Internacional Barcelona de Barcelona (CCIB) als professionals de sector industrial amb l'objectiu d'apropar les tecnologies 4.0 a totes les plantes de producció per fer-les més productives.

Si voleu participar com a expositor a Advanced Factories, podeu informar aquí. I romaneu atents perquè aviat anunciarem com ser speaker a l'Industry 4.0 Congress.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.