La Cambra de Comerç de Sabadell obre una nova convocatòria per oferir espais de coworking gratuïts durant un any

25 de septiembre de 2020 Noticias

La Cambra de Comerç de Sabadell i el Banc Sabadell han obert una nova convocatòria per oferir espais de coworking totalment gratuïts durant un any a emprenedors i startups, que vulguin desenvolupar la seva activitat a l’edifici de la Cambra.

Les empreses o emprenedors interessats tenen fins el dia 16 d’octubre per formalitzar la seva sol·licitud a través de la web de la Cambra. Els projectes que finalment resultin seleccionats gaudiran d’un lloc de treball i tots els serveis habituals de forma gratuïta al llarg d’un any i automàticament passaran a ser socis preferents de la Cambra, amb gratuïtat de quota. Així podran accedir a tots els serveis de la Cambra, formació, assessoria jurídica, fiscal, laboral de forma gratuïta o amb interessants descomptes.

L’objectiu de la Cambra i del Banc Sabadell, en el marc del conveni de col·laboració que tenen signat, és el de facilitar a aquests emprenedors l’oportunitat d’iniciar la seva activitat amb el màxim de facilitats i formant part de la comunitat empresarial. (més informació

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.