Oberta la convocatòria per participar com a speaker al Industry 4.0 Congress de l'Advanced Factories 2021

25 de septiembre de 2020 Noticias

Actalitzat el 09/02/2021

Al voltant del concepte de la Indústria 4.0 i la fàbrica intel·ligent, el Call for Speakers de l’Industry 4.0 Congress busca les ponències que ressaltin les innovacions que permetin a l’empresa industrial reduir els costos de producció, ampliar el seu ventall de productes/serveis i millorar la competitivitat a l’escenari de la intel·ligència industrial. (veure bases de participació)

Els interessats en presentar la seva candidatura per participar com a ponent a l’Industry 4.0 Congress d’Advanced Factories han d’omplir el formulari d’aplicació previst. El termini per finalitza el 29 de gener de 2021.

Advanced Factories (Barcelona, 8-10 de juny de 2021) és la trobada anual dels líders industrials. Des de 2017, any rere any, s'ha consolidat com fira industrial en la qual es presenten les últimes solucions en sistemes d'automatització industrial, robòtica, software industrial, intel·ligència artificial, solucions de visió artificial i simulació virtual, Big Data, IOT, ciberseguretat, Industrial Cloud Computing, Machine Learning i totes les tecnologies 4.0 associades al digital manufacturing.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.