SENER Engineering, empresa encarregada de el desenvolupament de la nova línia 3 de metro de Guadalajara, Mèxic

14 de octubre de 2020 Noticias

SENER a Mèxic, filial de SENER Engineering, i part de el grup d'enginyeria i tecnologia SENER, ha desenvolupat íntegrament el projecte de la nova línia 3 de metro de Guadalajara, des de l'estudi de pre- factibilitat fins al disseny detallat de la mateixa i la gerència (Project Management) durant la fase de construcció.

En aquest projecte, SENER Engineering ha tingut una aportació rellevant en totes les seves fases. La participació de SENER Engineering va començar el 15 d'agost de l'any 2012 amb l'adjudicació del contracte per als "estudis de pre-inversió, relacionats amb l'anàlisi de factibilitat tècnica, econòmica, financera, legal i ambiental, anàlisi cost-benefici, avantprojecte i projecte executiu"; a l'octubre de l'any 2014 va rebre un nou encàrrec per realitzar la "assessoria tècnica especialitzada (Project Management) per al projecte de construcció"; finalment, el 2019 es va signar el corresponent a la "certificació i posada en operació".

El disseny realitzat ha estat integral considerant tots els seus components i disciplines. Destaquen els sistemes ferroviaris, l'esquema dels tallers i cotxeres, la solució estructural de les estacions i viaductes i el seguiment a l'operació de la tuneladora que, a el passar sota edificis de gran valor cultural i històric com la catedral, ha requerit una monitorització singular. (+ Info

SENER és un grup multinacional d'enginyeria i tecnologia amb més de 60 anys d'història, present a les àrees de transport, aigua, medi ambient, processos, gas, generació elèctrica, aeroespacial, seguretat & defensa i naval. Amb presència a 18 països, té la seva seu catalana al Barcelona Synchrotron Park de Cerdanyola de Vallès (Barcelona)

Leer noticia en castellano

Notícies relacionades:

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.