Kymos Pharma, Premi Bioèxit 2020 per a la seva consolidació i expansió internacional com a empresa de serveis científics

15 de octubre de 2020 Noticias

Kymos Pharma ha estat guardonada amb el Premi Bioèxit 2020 que atorga CataloniaBio & HealthTech en reconeixement a la seva consolidació i expansió internacional com a empresa de serveis científics. El lliurament del premi es va efectuar durant la Gala CataloniaBio & HealthTech, que va tenir lloc a la cripta Gaudí de la Colònia Güell el dimecres passat.

Judit Anido, presidenta de CataloniaBio & HealthTech, va destacar: "necessitem més casos d'èxit com Kymos. Un dels majors reptes als quals ens enfrontem com a sector és la consolidació de l'àmbit empresarial "

Per la seva banda Joan Puig de Dou, CEO de Kymos Pharma, va comentar "sentir-se molt agraït per aquest reconeixement a la nostra trajectòria i l'aposta constant per la innovació i la internacionalització. També és un premi a tots els CROs" (+Info

Kymos Pharma Services es va fundar l’any 2001 al Parc Científic de la Universitat de Barcelona. És una Contract Research Organisation (CRO) especialitzada essencialment en el sector biofarmacèutic. Disposa de certificacions de bones pràctiques de fabricació (GMP) i de laboratori (GLP). Amb seu al Parc Tecnològic de Vallès (Cerdanyola), treballa per a les indústries de biotecnologia, farmàcia, veterinària, química fina, cosmètica i nutricèutica.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.