SENER Engineering realitzarà els estudis tècnics de l'tren suburbà de Monterrey, Mèxic

4 de noviembre de 2020 Noticias

SENER a Mèxic, filial de SENER Engineering, i part de el grup d'enginyeria i tecnologia SENER, ha subscrit un contracte amb FIDEPROES (Fideicomiso de Proyectos Especiales; Gobierno de Nuevo León), guanyat a través licitació pública nacional, per dur a terme els estudis tècnics del tren suburbà de Monterrey.

El nou sistema ferroviari té previst utilitzar 62 quilòmetres de vies existents, i combinarà el transport de passatgers i de càrrega; la velocitat mitjana de sistema per a passatgers serà d'entre 40 a 50 quilòmetres per hora, amb capacitats de 170 a 200 persones per vagó i un total de 27 estacions. La demanda s'estima en 250.000 passatgers/dia.

Amb aquest contracte, SENER Engineering ratifica la seva posició com a enginyeria líder del transport urbà a Mèxic, amb referències com el tren de passatgers Toluca-Ciutat de Mèxic, la línia 3 de metro de Guadalajara, recentment inaugurada, i el tren Maya. (+ Info

SENER és un grup multinacional d'enginyeria i tecnologia amb més de 60 anys d'història, present a les àrees de transport, aigua, medi ambient, processos, gas, generació elèctrica, aeroespacial, seguretat & defensa i naval. Amb presència a 18 països, té la seva seu catalana al Barcelona Synchrotron Park de Cerdanyola de Vallès (Barcelona)

Leer noticia en castellano  

Notícies relacionades:

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.