MILLOR BATTERY inicia la producció en sèrie de les seves bateries intel·ligents i modulars flexiEBUST a la seva fàbrica de Cerdanyola de Vallès

21 de octubre de 2020 Noticias

Des de 2015 MILLOR BATTERY s'ha fet un lloc com a referent en el desenvolupament i fabricació de bateries de liti d'altes prestacions a mida per a projectes de petites i mitjanes sèries. No obstant això, amb l'objectiu d'assolir projectes amb sèries de producció més grans, l'empresa espanyola presenta unes bateries modulars que prometen ser les millors del mercat per a autobusos i camions elèctrics entre altres vehicles pesats. Són les MILLOR BATTERY flexiEBUST.

Aquest mes d'octubre l'empresa ha conclòs amb èxit les proves de les seves noves bateries intel·ligents i modulars amb una prova pilot amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que ha durat dos anys.

Com a part del procés de validació, uns prototips d'aquestes bateries van ser validats intensivament en laboratori per EURECAT i després instal·lats en un minibús electrificat per IDIADA i carrossat per INDCAR.

El prototip de minibus elèctric de TMB ha completat dos anys de proves de circulació per línies de la ciutat de Barcelona, completant dos torns de 8 hores amb una única recàrrega, tant en temporada d'hivern com a temporada d'estiu i per l'orografia més desfavorable de Barcelona. Això permet que un únic autobús elèctric completi les 16 hores d'operació que es venien demanant als autobusos dièsel equivalents sense la necessitat de duplicar la flota.

El sistema flexiEBUST és una tecnologia modular pròpia i protegida i que es troba a disposició comercial en la variant de 350V. A més, els sistemes patentats de gestió electrònica i de gestió tèrmica avançada permeten que les bateries tinguin una vida de 10 anys sense perdre prestacions malgrat el seu ús professional intensiu. MILLOR BATTERY també començarà la comercialització d'una segona variant de 650V durant el primer trimestre de 2021.

El desenvolupament d'aquesta tecnologia ha suposat una inversió d'uns 2,5 milions d'euros i la inversió privada ha comptat també amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de Catalunya i de la Comissió Europea al declarar l'any passat el projecte d'MILLOR BATTERY com a mereixedor d'un ajut SME pel seu interès i potencial estratègic. (+Info

Millor Battery és una empresa d'alta tecnologia, amb seu a Cerdanyola del Vallès, especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació dels millors paquets de bateries del món per a vehicles híbrids i elèctrics en produccions de sèries mitjanes amb un valor afegit molt alt, basat en el seu Smart BMS (Battery Management System) i Smart Thermal Management.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.