Les 13 Cambres de Catalunya destinen 10 milions d’euros per ajudar empreses i autònoms a superar els efectes de la Covid-19

5 de noviembre de 2020 Noticias

El projecte Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci, és una ambiciosa iniciativa on es destinaran més de 10 milions d’euros, que té com a objectiu ajudar a empresaris/es i autònoms amb dificultats a superar els efectes provocats per la crisi de la Covid – 19.

Aquest pla és la continuació del projecte #QueCapEmpresaTanqui, engegat també per les Cambres a l’inici de la pandèmia i des del qual es van assessorar més de 2.000 empreses, principalment amb consultes sobre com accedir a ajuts públics, línies de crèdit i reorientació de l’activitat.

Amb l’avenç de la pandèmia i l’empitjorament de la situació de moltes d’elles, les necessitats han canviat i és per això que les cambres de Catalunya han creat un pla específic ad hoc que aglutina totes les possibles necessitats que hi puguin tenir, des de finançament, creació de pàgines webs, ampliar la base de clients o renegociar els lloguers comercials.

Per aglutinar totes les peticions s’ha creat una pàgina web aixecaelteunegoci.cat, que les redireccionarà en funció de la necessitat a la cambra més propera o a la que ofereixi el servei, per tal que tothom se’n pugui beneficiar de tots els que hi ha disponibles, siguin serveis que tingui disponible la seva cambra o no. Hi haurà més de 50 serveis gratuïts, pensats amb una visió de 360 graus i organitzats en un total de vuit àrees temàtiques: Finançament; Emprèn; Reinventa’t; Networking; Nous mercats; Mediació; Nous canals; Cessament d’activitat.

El projecte Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci està fet a mida per a pimes i autònoms/es que passen per una situació complicada, atesa la situació excepcional provocada per la pandèmia. (+Info

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.