És pa tot allò que fa olor a pa?. Akewuele va ser coprotagonista del reportatge “Pan y tomate” emès a LaSexta

6 de noviembre de 2020 Noticias

L’empresa de Cerdanyola Akewuele va ser un dels protagonistes del programa Natural que es va emetre el 4 de novembre per la cadena laSextaTV

Natural és una sèrie de 8 capítols que tracta de l’impacte que l’activitat humana té en el medi ambient. Aquesta setmana han tractat el tema “El tomàquet i el pa no saben com abans” i han presentat diverses iniciatives per recuperar el sabor d’aquests dos productes de gran consum al nostre país. 

En arribar el minut 45’ el programa fa un punt i a part, i canvia de “sentit” per analitzar les olors. Albert Majós, CEO d’AKewuele, exposa com es pot seduir al consumidor potencial per l’olor d’un producte (pa, en aquest cas), de manera li vinguin ganes de adquirir-lo (menjar-lo) i entrar a un establiment comercial (una fleca) per adquirir-lo. Una entretinguda y pedagògica lliçó de què és el màrqueting olfactiu. (veure el programa)

Akewuele, S.L. és un companyia especialista en comunicació sensorial. Amb seu a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) forma part del Grup TRISON, un líder en digitalització d'espais físics, especialitzat en crear experiències de client úniques a través de la integració de sistemes audiovisuals, continguts digitals i solucions innovadores de màrqueting sensorial.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.