Subvencions a negocis afectats per tancament per les darreres mesures sanitàries per fer front a la Covid-19

9 de noviembre de 2020 Noticias

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), activa una segona línia d’ajuts per a establiments comercials i de serveis afectats per tancament arran les darreres mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19. Les subvencions van adreçades a bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa, negocis situats en un centre o recinte comercial, locals d’oci nocturn i parcs infantils privats, que s’han vist obligats a suspendre l’activitat. La convocatòria per sol·licitar aquests ajuts s'obrirà en els propers dies.

Els beneficiaris són autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, d’un parc infantil privat, o d’un establiment o local que es trobi dins d’un centre o un recinte comercial, que han estat obligats al tancament. També s’inclouen les fundacions d’inserció social de persones en risc d’exclusió dedicades a la restauració.

També s’hi  podran acollir els autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut), afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat.

L'ajut consistirà en un pagament únic a cada beneficiari. Aquestes subvencions es podran acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats, inclosa la 1a convocatòria d'aquestes subvencions. (+Info

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.