Programa Explorer 2021: Queda un mes per inscriure's a l'espai Cerdanyola-Sant Cugat-PRUAB

11 de noviembre de 2020 Noticias

L'Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen plegats una nova edició del programa Explorer "Joves amb solucions", una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El Programa està dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació. L’Explorer els brindarà les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides. La novetat d'aquesta edició és la combinació de formació, recursos i xerrades en línia amb esdeveniments presencials.

Mitjançant el treball realitzat al llarg d'aquestes 12 setmanes, el projecte més ben valorat de l'Explorer Space Cerdanyola-Sant Cugat-PRUAB continuarà la seva formació en un hub d'innovació europeu de la mà d'una institució educativa de prestigi i triat de manera col·laborativa pels participants del programa. (+Info)

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.