Sant Cugat Empresarial impulsa un nou segon estudi sobre l’afectació de la pandèmia al teixit productiu de la ciutat

12 de noviembre de 2020 Noticias

La darrera reunió de la junta directiva de Sant Cugat Empresarial ha analitzat l’impacte social i econòmic de les darreres mesures adoptades pel Govern de la Generalitat per frenar l’expansió de la Covid-19. 

La junta directiva ha tornat a posar l’èmfasi en els servies públics relacionats amb el món dels treballadors i els autònoms. L’entitat ha mostrat la seva preocupació pel col·lapse del Servei Espanyol d’Ocupació (SEPE), que acumula tres mesos de retard en el reconeixement de les noves prestacions d’atur a la demarcació de Barcelona. D’altra banda, l’associació ha lamentat les incidències informàtiques d’aquests darrers dos dies, en la tramitació de sol·licituds de l’ajut de 2.000€ del Govern, per a persones treballadores autònomes.

Sant Cugat Empresarial manifesta la seva sorpresa una vegada més, amb la falta de previsió dels organismes públics enfront de totes les necessitats dels sectors privats, treballadors, empreses i autònoms, i reclama que es concretin, s’ampliïn i s’executin de manera immediata mesures compensatòries per als sectors més afectats per aquestes darreres restriccions.

En aquest sentit, l’associació empresarial treballa en la realització d’un nou informe sobre l’afectació de la pandèmia al teixit productiu i econòmic de Sant Cugat, amb l’objectiu de seguir identificant per sectors l’impacte d’aquesta excepcional situació, avaluar els resultats, i poder proposar mesures i futures línies d’actuació. (enquesta

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.