El Consell Comarcal i la TVOA posen en marxa un portal de polígons del Vallès Oriental

16 de noviembre de 2020 Noticias

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb la Taula Vallès Oriental Avança, ha posat en marxa el portal poligons.vallesoriental.cat,  un web que incorpora tota la informació detallada i ordenada de tots els PAE de la comarca.

El web incorpora les prop de 4.000 empreses censades actualment, amb informació molt complerta de l’activitat econòmica, els municipis, l’ordenació urbanística, la mobilitat i accessibilitat o els subministraments i serveis.

També es pot trobar actualitzada altra informació útil com el directori d’associacions, els informes de l’Observatori de PAE, la informació dels serveis d’ocupació i suport a l’empresa que hi ha a la comarca, la informació fiscal o la cartografia dels nous PAE projectats.

El nou portal es completa amb informació de l’oferta immobiliària actualitzada i en detall, en col·laboració amb l'AMB, amb un apartat específic destinat a l'oferta de naus i solars disponibles, amb les fitxes amb totes les característiques de cadascuna, tant de venda com lloguer, l'evolució dels preus o el sostre en oferta.

També es pot accedir a la informació individualitzada de totes les empreses, amb informació del nombre de treballadors o contacte, entre d’altres. Les empreses es poden donar d’alta a través d’un formulari al propi web. (veure nota de premsa

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.