Clam del col·lectiu d’assessories i consultories de Sant Cugat Empresarial, per exigir canvis radicals a l’Administració Pública

20 de noviembre de 2020 Noticias

L’associació Sant Cugat Empresarial va organitzar el dimecres una reunió de treball extraordinària amb totes les companyies associades vinculades al sector de l’assessoria, l’advocacia, i la consultoria d’empreses, per analitzar l’impacte social i econòmic de la crisi derivada de la Covid-19. 

Els empresaris presents a la reunió han exigit a l’administració pública canvis radicals en la manera d’actuar i de relacionar-se amb el món real, i han assenyalat que no sortirà indemne d’aquesta situació, ja que els nous horitzons de futur passen perquè les administracions canviïn absolutament i esdevinguin unes noves estructures de serveis als ciutadans. 

El col·lectiu d’assessories, consultories i advocats ha assenyalat que durant aquesta crisi han jugat el paper de ‘sanitaris de les empreses’, realitzant tasques de substitució de l’administració pública, recolzant, tutelant i acompanyant a aquest teixit empresarial afectat per la pandèmia. 

Les companyies han reivindicat el paper del sector privat, assenyalant que són part de la solució. Reclamen que s’ajudi a les pimes i el teixit emprenedor, que és el que porta la riquesa del país i qui pot continuar, en el futur, en quotes de benestar social.

El col·lectiu  de consultories, assessories financeres i advocats de Sant Cugat Empresarial ha consensuat tres punts de reivindicació:

  1. L’eficiència de l’administració pública no només es pot demostrar amb la inspecció fiscal o l’ànim recaptatori. 
  2. Reivindicar el bon funcionament de tot els sistema públic amb ajuts a les empreses, als autònoms i als treballadors. 
  3. Mentre hi hagi increment d’atur i tancament d’empreses, no es poden incrementar impostos, ni apujar els sous de l’administració pública.
Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.