PIMEC presenta amb el conseller d’Empresa i Coneixement un pla per salvar empreses pels efectes de la Covid-19

14 de enero de 2021 Noticias

La patronal PIMEC i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, han presentat el “Pla de Viabilitat Empresarial”, un programa de país que té l’objectiu de salvar empreses i impulsar el seu futur arrel dels efectes per la Covid-19.

Es tracta d’ un programa 100% subvencionat, que diagnostica la situació i viabilitat de l’empresa, capacita l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries per a la identificació dels factors claus de canvi i transformació, estructura un full de ruta de viabilitat empresarial amb l’objectiu final d’aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini.

Dirigit a pimes que tinguin matriu o centre de decisió a Catalunya i que pertanyin a sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia, el programa s’estructura en tres fases; una primera basada en una diagnosi digital i gratuïta per a qualsevol empresa, a partir de la qual les empreses rebran un catalana informe personalitzat de viabilitat. Les empreses també disposaran en aquesta fase d’un campus virtual amb una oferta de píndoles formatives que ajudaran a la capacitació dels equips. Es tracta d’una plataforma digital basada en tecnologies de Machine learning i Bigdata, que permet fer benchmarking amb dades agregades del sector de cada empresa. A la segona fase, 3.000 empreses seran seleccionades per una diagnosi individual amb professionals experts per presentar i estudiar l’informe de recomanacions i definir punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat empresarial. Finalment, a la tercera fase, se seleccionaran 500 empreses seran escollides per rebre un acompanyament per definir palanques del pla de viabilitat i implementar les accions oportunes. (+Info

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.