El conseller Ramon Tremosa visita les instal·lacions d’Eurecat a Cerdanyola del Vallès

14 de enero de 2021 Noticias

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, va visitar les instal·lacions del centre tecnològic Eurecat a Cerdanyola del Vallès per conèixer les tecnologies i els projectes en què està treballant actualment per promoure la recuperació industrial i tecnològica en el marc de l’actual crisi sanitària.

A la seu d’Eurecat, representants del centre tecnològic han presentat demostracions de diferents tecnologies en què ha estat treballant en els darrers mesos. De fet, Eurecat és soci, promotor i assessor de diferents empreses per a projectes dels fons NextGenerationEU.

Entre d’altres, s’han donat a conèixer tecnologies i projectes del centre tecnològic adreçats a resoldre els reptes que tenen actualment les empreses, a partir de solucions basades en la digitalització, els nous materials o la robòtica, a més d’espais com els laboratoris de bateries, de materials i d’injecció i la planta pilot de plastrònica d’Eurecat, capdavantera a nivell europeu. El centre tecnològic Eurecat aplega més de 650 professionals i dona servei a més de 1.600 empreses. (+Info

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.