Reunió de FEMvallès amb l'equip redactor del Pla de Rodalies per tractar la mobilitat de la comarca

18 de febrero de 2021 Noticias

L’entitat vallesana FEMvallès considera el nou Pla de Rodalies de Catalunya un pla que malgrat ser de mínims és necessari, ja que pretén posar al dia la xarxa i sufragar les deficiències acumulades durant dècades de dèficit en inversió. Per la seva banda, Pera Macias ha reivindicat inversions importants com els soterraments de Sant Feliu de Llobregat i Montcada o la instal·lació del sistema RTMS al llarg de la línia R4, actuació que augmentarà la capacitat de la línia.

FEMvallès ha defensat la importància dels nodes ferroviaris del Vallès, plantejats en la seva proposta "20x2020". Quatre enllaços ferroviaris que connectarien la línia R8 amb les línies S1, S2, R3 i R4 amb una inversió mínima i que permetria estalviar molt de temps en els trajectes interns del Vallès. Pere Macias obre la porta a la incorporació de noves propostes al Pla de Rodalies, el qual qualifica de "pla lliscant". Tot i això, les noves actuacions s'incorporarien a partir de 2026 perquè els primers 5 anys del pla ja estan tancats.

FEMvallès afirma que presentarà propostes i agafarà la mà oberta que ha estès l'Oficina del Pla de Rodalies.

Sobre FEMvallès: iniciativa promovida por Cecot, el Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), la Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) y Via Vallès. Posteriormente se han adherido otras entidades como Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Comerç de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona (delegaciones del Vallès Oriental y Occidental), Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Delegación del Vallès), Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Delegación del Vallès), Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) y UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.