Eurecat assisteix a LOPEC 2021, la fira europea de referència en electrònica impresa

30 de marzo de 2021 Noticias

El centre tecnològic Eurecat participa en la fira LOPEC, l’esdeveniment europeu més important dedicat a l’electrònica impresa que enguany se celebra en format online, juntament amb el hub d’acceleració tecnològica SmartEEs2, que té la finalitat de millorar la competitivitat de les pimes mitjançant la incorporació de l’electrònica flexible i portàtil.

D’acord amb la promotora tecnològica de la Unitat d’Impressió Funcional i Dispositius Integrats d’Eurecat, Cristina Casellas, “l’expertesa del centre tecnològic Eurecat en l’àmbit de l’electrònica impresa permet acostar aquesta tecnologia cada cop més a mercat, orientada a les necessitats i els reptes de les empreses”.

En el marc del projecte SmartEEs2, en el qual participa, “Eurecat dona suport a les empreses i desenvolupa prototips per veure la viabilitat de les solucions tecnològiques abans d’invertir-hi recursos”, afegeix Casellas.

El projecte SmartEEs2 comptarà amb un total de cinc convocatòries entre el 2020 i 2021 adreçades a empreses, pimes i startups de diferents sectors com l’automoció, la logística, la salut, l’energia o el packaging.

Les tres primeres convocatòries de SmartEEs2 s’han centrat en projectes que incorporen electrònica flexible i portàtil als seus productes i serveis, i han prioritzat propostes que ajuden a reduir la propagació de la Covid-19, així com solucions en l’àmbit de la prevenció, el diagnòstic i la teràpia, entre d’altres.

El projecte SmartEEs2, que és la continuació de la iniciativa SmartEEs, és un HUB d’Innovació Digital (DIH, per les seves sigles en anglès) format per vuit centres tecnològics, tres consultores i tres clústers de nou països de la Unió Europea.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.