El programa Valor Afegit de TV3 dedica un reportatge a Kymos Pharma

30 de marzo de 2021 Noticias

El dilluns 29 de març Kymos Pharma va ser protagonista del programa Valor Afegit que emet de TV3 i que va tractar del valor que les companyies que fan investigació per compte de tercers -conegudes com CRO, Contract Research Organisation- aporten a la indústria bio-farmacèutica.

Durant el programa es va emetre un reportatge que va mostrar com l'empresa està estudiant mostres de plasma sanguini per mesurar quina concentració d'un fàrmac hi ha a la sang; unes mostres que pertanyen a pacients que estan participant en un assaig clínic per provar un nou medicament. 

El programa ha estat el primer d'una sèrie de tres capítols en els que han participat Joan Puig de Dou (CEO de Kymos Pharma), Jordi Alumà G (Patòleg a Patconsult. LAB. S.L,)  i Montserrat Barcelo Riera (MD de Veristat) i que mostren com aquesta mena d’empreses estan tenint un fort creixement.

Kymos Pharma Services es va fundar l’any 2001 al Parc Científic de la Universitat de Barcelona. És una Contract Research Organisation (CRO) especialitzada essencialment en el sector biofarmacèutic. Disposa de certificacions de bones pràctiques de fabricació (GMP) i de laboratori (GLP). Amb seu al Parc Tecnològic de Vallès (Cerdanyola), treballa per a les indústries de biotecnologia, farmàcia, veterinària, química fina, cosmètica i nutricèutica.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.