Clúster del Packaging i Connociam han publicat l’informe "Tendències en Packaging 2021"

6 de abril de 2021 Noticias

El Clúster del Packaging, en col·laboració amb la consultora Connociam, ha realitzat l'estudi “Tendències en packaging 2021” on es comparteixen diversos insights i perspectives sobre el futur de la indústria, gràcies a l'anàlisi dels diferents drivers d'innovació globals.

L'objectiu és facilitar el desenvolupament de projectes accionables d'estratègia, vendes, màrqueting i innovació, amb una visió prospectiva del context, de la mà de les empreses associades a l'entitat i diferents actors clau de l'ecosistema de la innovació. 

El document recull tendències en disseny, fabricació i creació d'experiències de consum que impacten en el sector, amb unes macrotendències molt clares com el zero waste, el packaging interactiu, grab & go o l'envàs monodosi.

Amb l'informe, les empreses del sector de l'envàs i l'embalatge podran mantenir als seus equips actualitzats, amb una visió global i multisectorial per a identificar noves oportunitats, així com d'inspiració interna en la presa de decisions del negoci. 

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.