Ramon Morral convidat a dues jornades sobre Denominacions d’Origen (DO) i acords de refinançament

20 de febrero de 2018 Noticias

L'advocat cerdanyolenc i col·laborador de 30Virtual Ramon Morral participarà en les properes setmanes en dos importants actes en l'àmbit del dret mercantil, la seva especialitat.

Els dies 27 i 28 de febrer, durant la  II Jornada Internacional sobre Denominacions d’Origen Protegides (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP) que tindrà lloc a la Universitat d’Alacant, Morral parlarà de les accions en defensa de la DOP i la IGP. És a dir, sobre les vies judicials existents a l’hora de reclamar davant d’una infracció d’una DOP o una IGP. Les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques són signes distintius, semblants a les marques, però que es diferencien en el fet que distingeixen principalment les qualitats dels productes.

Amb posterioritat, els dies 8 a 10 de març, anirà al Col·legi d’Advocats de València per participar com a ponent al X Congreso Español de Derecho de la Insolvencia que, aquest any, té per objecte els acords de refinançament i reestructuració i es celebrarà en el context d’un avantprojecte de llei concursal que ara mateix hi ha damunt la taula del Ministeri. Morral parlarà sobre l’extensió dels efectes dels acords de refinançament homologats als creditors financers no hipotecaris. El contingut de les ponències veurà la lletra impresa com cada any en la corresponent publicació del llibre del congrés en una editorial jurídica de prestigi.

Ramon Morral és doctor en dret i professor titular de Dret mercantil a l'Universitat Autònonoma de Barcelona. Treballa com a advocat al despatx Ramos & Arroyo de Barcelona. A més a més, entre d'altres destacades activitats, va fundar i dirigeix les prestigioses jornades de Barcelona de Dret de la Propietat Industrial.

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.