L’associació d’empresari de Cerdanyola del Vallès celebra el seu 10è aniversari

23 de noviembre de 2018 Noticias

Ahir al vespre es va celebrar la setena edició de La Nit de Cerdanyola Empresarial, la gran cita anual que aplega empresaris, directius i personalitats d'altres àmbits de Cerdanyola i la comarca que organitza l’Associació d’Empreses de Cerdanyola del Vallès, una entitat nascuda ara fa 10 anys com a producte de la unió de dues incipients patronals creades per dinamitzar l'economia local i defensar els interessos de les empreses i empresaris i empresàries cerdanyolenques.

Després de la protocol·lària benvinguda del president de l'entitat el Sr. Jaume Maranges, es va procedir a fer l'entrega dels tradicionals guardons que reconeixen els mèrits de les empreses de Cerdanyola en els següents àmbits:

Responsabilitat Social Corporativa:  Col.legi Montserrat  

Projecció de la Ciutat: Jonalex Sport (RENO) 

Internacionalització: Grup MGA 

Desenvolupament de negoci i foment de l'ocupació: MasaGas  

Recerca i innovació: Neosurgery 

Trajectòria Empresarial: Antoni Felip Mobles

Comerç: Farmàcia Valls Maynou 

Restauració: Nukuhiwa

Seguidament la Sra. Remei Gómez, Past President del Rotary Club de Cerdanyola, va fer l'entrega de la Beca Rotary Cerdanyola a joves emprenedors a l'empresa LetSciencie, dedicada al foment de la formació científica a treballadors i treballadores que treballen en empreses relacionades amb la ciència a través d’un innovador joc de taula que combina elements dels jocs tradicionals ( la mímica, endevinalla, dibuix..) amb el treball en equip.

L'acte oficial va finalitzar amb les intervencions de la Tinent d'alcalde Cerdanyola del Vallès, Sra. Conxi Haro, i de l'Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Damià Calvet.

Seguidament els més de 250 assistents van gaudir d’un sopar relacional amenitzat pel mag Oriol mentre s’anaven projectant fotografies de personatges, moments i activitats dutes a terme a llarg dels primers deu anys de l’Associació.

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.