Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM)

Subvencions per a restauració, centres d'estètica, locals d'oci i negocis situats en centres comercials - Restauració, centres d’estètica i bellesa i establiments comercial

Objeto del programa

Ajuts per reactivar i impulsar les activitats dels establiments comercials i de serveis afectats per tancament arran les darreres mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

Línies subvencionables:

 • Bars, restaurants, cafeteries, centres d'estètica i bellesa, i establiments o locals de centres o recintes comercials.
 • Parcs infantils privats
 • Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d'infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes.

Beneficiarios de la ayuda

 • Autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, d’un parc infantil privat, o d’un establiment o local que es trobi dins d’un centre o un recinte comercial, que han estat obligats al tancament. També s’inclouen les fundacions d’inserció social de persones en risc d’exclusió dedicades a la restauració.
 • També s’hi  podran acollir els autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut), afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat.

Descripción

La subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari.

 • Bars, restaurants, cafeteries, centres d'estètica i bellesa, i establiments o locals de centres o recintes comercials, aportació única de 1.500 euros.
 • Parcs infantils privats, aportació única de 6.000 euros.
 • Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d'infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, aportació única de 6.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors, i aportació única de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors.
Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats, inclosa la 1a convocatòria d'aquestes subvencions.

Plazo de solicitud

 • Restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercial: 30 de desembre de 2020.
 • Parcs infantils privats i l’oci nocturn: 30 de desembre de 2020.

Más información

 • Convocatòria: RESOLUCIÓ de 17 de desembre de 2020, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19 (DOGC Núm. 8300 - 21.12.2020
 • Convocatòria: RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats dels parcs infantils privats i l’oci nocturn, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19 (DOGC Núm. 8281 - 26.11.2020
 • Bases: RESOLUCIÓ per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa, els parcs infantils privats, l’oci nocturn i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19. (DOGC Núm. 8265 - 6.11.2020
  • RESOLUCIÓ per la qual es modifiquen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, els centres d'estètica i bellesa, els parcs infantils privats, l'oci nocturn i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19. (DOGC Núm. 8273 - 17.11.2020

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.