TecnoCampus Mataró-Maresme, Renfe & Ajuntament de Mataró

Premis Antena TrenLab

Objeto del programa

Impulsar solucions innovadores que resolguin els desafiaments del sector ferroviari. Es busquen idees i projectes innovadors, tecnològics i sostenibles que responguin als següents quatre desafiaments de Renfe:

  • Smart Railway Station: impulsar solucions tecnològiques a les estacions que permetin oferir als clients de Renfe Rodalies més informació de valor sobre l'entorn dels seus desplaçaments.
  • Customer Hapiness: millorar la interacció constant amb el client i permetin implementar millores en el servei i en l'operativa diària de Renfe Rodalies.
  • 3Drail: solucions que explorin com introduir la tecnologia d'impressió 3D per a la seva adopció en el sector ferroviari com a alternativa competitiva i sostenible als mètodes de fabricació tradicionals.
  • "Keep it Open!": es valoraran startups disruptives que desenvolupin solucions encara no implementades àmpliament en el sector ferroviari basades en noves tecnologies (metavers, realitat virtual, robòtica etc.) o tendències (computació quàntica, drons, etc.).

Beneficiarios de la ayuda

Pimes i Micropimes amb projectes innovadors, tecnològics i sostenibles que disposin d'un mínim producte viable i que s'ajusti als reptes descrits 

Descripción

  • Aportació econòmica per desenvolupar les  solucions de 30.000 - 40.000 €:
  • Accés al parc TecnoCampus i un lloc de treball propi a la seu de l'Antena TrenLab, ubicada al mateix parc, per desenvolupar el projecte empresarial guanyador durant un màxim de sis mesos i tenir la possibilitat de testejar-lo. 
  • Assessorament per una xarxa d'experts i mentors en mobilitat durant el programa d'acceleració. Es donarà suport a la recerca d'inversió, així com a la promoció del projecte.

Plazo de solicitud

Ampliat al 6 de novembre!
Del 21 de setembre al 27 d'octubre de 2022.

Más información

TecnoCampus Mataró-Maresme: Premis Antena TrenLab

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.