Generalitat de Catalunya

Premi Ramon Margalef d'Ecologia

Objeto del programa

Reconeixement d'una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement o el pensament científic, o al desenvolupament d'instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

Beneficiarios de la ayuda

Persones físiques, persones jurídiques o a col·lectius de tot el món que hagin dut a terme una tasca rellevant en el camp de les ciències ecològiques.

Les candidatures les presenten institucions universitàries, escoles superiors, centres de recerca, acadèmies científiques o amb branques científiques, i altres institucions de finalitat anàloga, persones guardonades amb aquest Premi en convocatòries anteriors i persones que hagin estat membres del jurat. Excepcionalment, es poden admetre candidatures presentades a títol personal per persones de reconegut prestigi en l'àmbit de l'ecologia.

Plazo de solicitud

quatre mesos a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC

Más información

  • Convocatòria: RESOLUCIÓ PRE/4409/2023, de 27 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada de la vintena edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia, corresponent a l'any 2024. (DOGC Núm. 9069 - 29.12.2023)

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.