Diputació de Barcelona i PIMEC

Programa “Accelera el Creixement”

Objeto del programa

Un programa d’acompanyament personalitzat a 50 pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial, on s’elaborarà un pla de creixement i es donarà suport a la seva execució. 

L'objectiu és transformar i re-orientar el model de negoci, identificant les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

Beneficiarios de la ayuda

  • Micro, petites o mitjanes amb 3 treballadors o més. 
  • La trajectòria empresarial ha de ser d'un mínim de 5 anys
  • La matriu o el centre de decisió ha d'estar a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat). 
  • L'empresa ha de tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica i la voluntat d'invertir en el creixement empresarial

Descripción

El procés d’acompanyament a les pimes participants per configurar el pla de creixement el conformen sessions col·lectives (10 hores) i d’atenció individual (20 hores) durant tres mesos.

Un cop elaborats els plans de creixement empresarial, es donarà suport a les necessitats que cada empresa ha identificat i se les acompanyarà durant tres mesos més per superar els reptes plantejats mitjançant sessions individuals d’assessorament (20 hores),  sessions d’exposició de bones pràctiques empresarials i classes magistrals col·lectives impartides per persones expertes en matèries com  transformació digital, lideratge, innovació, finançament, comercialització i internacionalització (24 hores).

Al llarg de tot el procés, un equip de tutoria de PIMEC i el Centre Local de Serveis a les Empreses de referència estarà a disposició de les empreses participants per acompanyar-les en tot el programa.

Valorat en 5.500€, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500€.

Plazo de solicitud

Fins el 12 de juny de 2023.

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.