Diputació de Barcelona i PIMEC

Programa “Accelera el Creixement”

Objeto del programa

Programa d’acompanyament personalitzat a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial, per dissenyar un pla de creixement i donar suport a la pime per executar-lo.

Proporcionar a les empreses els serveis necessaris per accelerar el seu creixement, transformant i reorientant el model de negoci, identificant les línies de creixement de l’empresa a mitjà i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

Beneficiarios de la ayuda

Empreses que tinguin un mínim de tres persones treballadores, una trajectòria empresarial d’almenys cinc anys, que tinguin el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en creixement empresarial.

Descripción

El procés d’acompanyament consta de 74 hores de formació col·lectiva i assessorament individualitzat. Per configurar el pla de creixement es fan 6 hores de sessions col·lectives i 16 hores d’atenció individual durant sis mesos. Un cop elaborat el pla de creixement empresarial, hi haurà un suport durant tres mesos en base a les necessitats identificades amb 20 hores d’assessorament individualitzat i 28 hores de formació grupal a càrrec d’experts en transformació digital, lideratge, retenció del talent, sostenibilitat, innovació, comercialització i internacionalització.

Al llarg de tot el procés, un equip de tutoria de PIMEC i el Centre Local de Serveis a les Empreses de referència estarà a disposició de les empreses participants per acompanyar-les en tot el programa.


Valorat en 5.500€, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 750€ (+IVA).

Plazo de solicitud

Fins el 7 de juny de 2024.

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.