La Caixa

Premis EmprènXXI - Premios EmprendeXXI

Objeto del programa

Els Premis EmprènXXI busquen identificar joves empreses innovadores que, havent tingut uns primers resultats d'èxit, tenen davant sí un ambiciós pla de creixement i necessiten recursos per a dur-ho a terme.

Les empreses participants opten als següents premis:

 • Premis Regionals a les empreses amb major impacte en el seu territori. Opten a aquest premi totes les empreses d'un territori independentment del seu sector. Aquest premi està coatorgat a Espanya amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través de ENISA a Espanya i amb el Banc BPI a Portugal
 • Premis Reptes EmprènXXI a les empreses més innovadores i amb més potencial per resoldre els reptes plantejats. Les empreses participants hauran de presentar solucions als reptes de la societat el 2022 i l'entorn econòmic actual. Aquests 6 reptes estan relacionats amb els sectors més representatius i sensibles a la realitat actual de la societat i l'economia.
  • EL PLANETA DEL DEMÀ: Solucions que ajudin a la conservació del planeta i els recursos naturals.
  • EL BENESTAR DEL DEMÀ: Projectes per al benestar dels ciutadans i la prevenció de malalties.
  • EL TALENT DEL DEMÀ: Desenvolupant el talent i el treball del demà per a un món en constant transformació.
  • LAS CIUTATS DEL DEMÀ: Propostes de valor perquè les ciutats i els pobles siguin més sostenibles, segurs, connectats i amb mobilitat adaptada.
  • L'ECONOMIA DEL DEMÀ: L’impuls de la transformació digital de les empreses mitjançant la innovació i la tecnologia.
  • EL LLEURE DEL DEMÀ: Transformar l’experiència de les persones durant les activitats que realitzen en el seu temps lliure, com ara viatges, gastronomia i oci.

Beneficiarios de la ayuda

Empreses base tecnològica i digital, amb un alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors, entenent-se la innovació en un sentit ampli (producte, processos, model de negoci, etc.

Queden explícitament exclosos: (1) els autònoms; (2) les empreses considerades com a “grans empreses” segons la Comissió Europea, és a dir, que tinguin més de 250 empleats i que facturin més de 50 milions d'euros a l'any o el balanç general anual del qual sigui superior a 43 milions d'euros, o les empreses en les quals més del 25% del capital sigui ostentat per una o més empreses considerades com a grans segons l'anterior definició. 

Plazo de solicitud

12 de desembre de 2023.

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.