TecnoCampus Mataró-Maresme

Reimagine Textile

Objeto del programa

Reimagine Textile és un programa d’alt rendiment d’acompanyament en el procés de transformació d’idees de negoci del sector tèxtil i moda en projectes reals d’empresa, que està subvencionat per la Fundació Tecnocampus i la Diputació de Barcelona. 

El programa té com a objectiu acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica i el llançament a mercat dels seus productes. S’entendrà component innovador en un projecte quan pugui incorporar:

a. Teixits intel·ligents, funcionals i sostenibles
b. Eco disseny
c. Wearables
d. Materials innovadors
e. Economia circular tèxtil
f. Digitalització de processos
g. Impressió 3D
h. Marques disruptives 

Beneficiarios de la ayuda

Emprenedors/res o empreses de recent creació (fins a 5 anys de vida), que tenen una idea de negoci en el sector tèxtil (moda de vestir, esport, complements i llar) i que estiguin disposats a incorporar un component innovador i/o tecnologia al projecte així com aquells que la seva avantatge competitiva es fonamenta en una proposta de valor sostenible o circular. L’equip ha de comptar com a mínim amb una persona a temps complet dedicada al projecte. 

Descripción

Reimagine Textile s’ha concebut en dues fases:

  • Fase1) els participants treballaran els diferents elements del Model de Negoci i que consta de sessions tant grupals com individuals impartides per mentors i experts especialitzats en el sector, en estratègia de negoci i en innovació i tecnologia. 
  • Fase2) Els emprenedors rebran acompanyament de forma personalitzada per al llançament del seu projecte al mercat.

Plazo de solicitud

15 de maig de 2023.

Más información

Web Tecnocampus - Reimagine Textile (Bases 2022-2023)

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.