The Collider & Departament d'Empresa i Coneixement

The Collider OnCampus program 2020

Objeto del programa

Fomentar la cultura emprenedora i promoure col·laboracions entre projectes innovadors i les empreses catalanes.

Els projectes seleccionats en el marc de la convocatòria OnCampus participaran en la propera edició del programa, la qual es desenvoluparà en format virtual (amb la possibilitat que alguna activitat o sessió sigui presencial) gestionat des de quatre (4) localitzacions universitàries diferents del territori català:

  • Barcelona – Universitat Autònoma de Barcelona
  • Girona – Universitat de Girona
  • Lleida – Universitat de Lleida
  • Tarragona – Universitat Rovira i Virgili

Beneficiarios de la ayuda

Persones majors d’edat vinculades a entitats universitàries i de recerca que reuneixin les següents condicions:

  1. Formar un equip promotor d’entre 1 i 4 persones que siguin estudiants de màster, MBA, doctorant, PhD, PostDoc o investigadors/es vinculats/des a un grup de recerca d’universitats o centres de recerca o tecnològics del territori català. 
  2. Disposar d’un projecte innovador en fase inicial amb un nivell de maduresa “Technology Readiness Level 1-3" (fase idea/concepte) de qualsevol àmbit tecnològic;
  3. Si s’escau, disposar d’autorització expressa per poder participar en aquesta convocatòria, tant per part del/la responsable del grup de recerca com de l’òrgan pertinent dins la institució de recerca (p.e. unitat d’innovació i transferència, direcció de la institució, patronat, etc. );
  4. Comprometre’s a participar de forma activa en les diferents sessions i activitats del programa OnCampus 2021 en alguna de les 4 localitzacions on es durà a terme el programa.

Descripción

Els equips seleccionats participaran en un programa intensiu de set setmanes, que segueix la metodologia Lean LaunchPad (LLP), que els permetrà validar les seves propostes amb la indústria. També rebran 12 hores de mentoria, sessions formatives i serveis gratuïts de l’àmbit de l’emprenedoria.

Plazo de solicitud

12 de setembre de 2021.

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.