TecnoCampus Mataró-Maresme

Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials en l'àmbit de les tecnologies i la innovació

Objeto del programa

Promoure l’emprenedoria i la iniciativa empresarial innovadora:

  • Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació: promoure la iniciativa empresarial dins l'àmbit tecnològic i la innovació i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració dels nous projectes empresarials. També es pretén donar reconeixement als projectes amb lideratge femení, amb el Premi Creatic a la millor iniciativa empresarial liderada per dones, i a aquells que generen impacte social, amb el Premi Creatic a la millor iniciativa empresarial amb impacte social.
  • Premi Creatic a l’Emprenedoria Universitària del Tecnocampus: reconèixer el millor projecte emprenedor treballat per estudiants de Tecnocampus.
  • Premi Creatic al millor projecte emprenedor d’alumnes de FP: donar suport als centres educatius de Formació Professional i reconèixer la seva tasca en la promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes

Beneficiarios de la ayuda


  • Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, adreçats a persones majors de 18 anys i empreses de nova creació. 
  • Premi Creatic a l’Emprenedoria Universitària del Tecnocampus: alumnes universitaris dels graus o màsters de les Escoles universitàries del TecnoCampus, matriculats al curs 2022-23, que presentin un resum executiu d’un projecte d’emprenedoria. 
  • Premi Creatic al millor projecte emprenedor d’alumnes de FP: alumnes dels CFGS dels centres educatius de Mataró, matriculats al curs 2022-23. 

Plazo de solicitud

10 d’octubre de 2023.

Más información

Tecnocampus - Premis Creatic (Bases 23a edició)

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.