ACCIÓ, Agència per a la competitivitat de l’empresa

Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa - Línia de Cupons Innovació

Objeto del programa

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Els Cupons ACCIÓ a la innovació tenen per objectiu acompanyar a les persones clau d’una empresa a fer un procés de reflexió sobre el model de negoci i d’innovació de l’organització i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar al negoci.

Una persona assessora experimentada acompanyarà a l’empresa a analitzar els canvis de l’entorn, l’efecte que poden tenir sobre el model de negoci i a identificar noves oportunitats i reptes per explorar.

Beneficiarios de la ayuda

Pimes (excepte les microempreses) amb establiment operatiu a Catalunya.

Descripción

La quantia màxima de la subvenció és de 8.000 euros.
L'empresa beneficiària podrà rebre fins a tres cupons amb un màxim d’un cupó per cada línia d’ajut.

Plazo de solicitud

29 de juliol de 2022.

Más información

  • Convocatòria: RESOLUCIÓ EMT/2032/2022, de 22 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2022 per a la concessió de subvencions a cupons a la competitivitat empresarial (DOGC Núm. 8701 - 4.7.2022)  
  • Bases: RESOLUCIÓ EMT/1890/2022, de 14 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a cupons a la competitivitat empresarial. (DOGC Núm. 8693 - 21.6.2022

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.