520 Serveis Gràfics, S.L.

       

Som un equip professional amb experiència i compromès amb la qualitat i el servei en el sector de les arts gràfiques. 
Oferim solucions professionals, proposem proactivament materials, tipus d’acabats, alternatives de producció i cobrim les necessitats d’impressió amb qualitat i excel·lents terminis de lliurament. 
Col·laborem estretament amb els nostres clients, amb una atenció directa, personal i continuada que ens permet mantenir relacions a llarg termini.
Entenem que la qualitat en el servei és un dret dels nostres clients i és un objectiu prioritari en l’equip de persones que formem part de 520 Serveis Gràfics.
Tot, és l’única cosa que podem fer per tú.


Somos un equipo profesional con experiencia y comprometidos con la calidad y el servicio en el sector de las artes gráficas.
Ofrecemos soluciones profesionals, proponemos proactivamente materiales, tipos de acabados, alternativas de producción y cubrimos las necesidades de impresión con calidad y excelentes plazos de entrega.
Colaboramos estrechamente con nuestros clientes, con una atención directa, personal y continuada que nos permite mantener relaciones a largo plazo.
Entendemos que la calidad en el servicio es un derecho de nuestros clientes y es un objetivo prioritario en el equipo de personas que formamos parte de 520 Serveis Gràfics.
Todo, es la única cosa que podemos hacer por tí
.

Serveis - ServiciosImpressió offset - Impresión offset

Impressió digital - Impresión digital

Impressió en petit i gran format - Impresión en pequeño y gran formato 

Serigrafia, Tampografia, Stamping, etc. - Serigrafia, Tampografia, Stamping, etc.

Acabats de producció: Encunyats, Laminats, Contra-colats, Manipulats especials... - Acabados de producción: Troquelados, Laminados, Contra-colados, Manipulados especiales...© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.